ساخت سینما خانگی
اگر تا به حال خواب دیده اید که در سالن سینمای خود غوطه ور شده اید و درحال تماشای فیلم هستید ، این رویا می تواند با ساختن یک اتاق سینمای خصوصی به واقعیت تبدیل شود.
شما سینمای خانگی خود را با برنامهریزی برای چیدمان مبل ، ساخت دیوارهای کاذب ، لولهکشی برای برق و تجهیزات صوتی و تصویری ، افزودن عایق صوتی و تکمیل عملیات برای کاهش نور اتاق شروع کنید.
همچنین شما میتوانید یکی از اتاقهای بلااستفاده در منزل ، ویلا و یا آپارتمان و یا اتاق خواب خود را برای ساخت این سینما در نظر بگیرید .
پس ازانتخاب اتاق و اجرای عایق های صوتی ، نوبت به انتخاب پروژکتور و صفحه نمایش، سیستم صدای فراگیر، صندلی سینما و در نهایت باتری و یو پی اس میرسد.
سبک سینما :
تصمیم بگیرید که آیا این یک اتاق سینمای اختصاصی با مبلهای سینمایی است یا یک اتاق خواب با امکان تماشای فیلم و یا استفاده از تختخواب برای تماشای گاه به گاه فیلم است . جهتی که نمایشگر یا پرده نمایش قرارخواهد گرفت را مشخص کنید ( البته بهتر است پرده نمایش در دیوار عرضی اتاق باشد تا بتوان برای تماشا از پرده نمایش فاصله گرفت ) و سپس برای نجهیز اتاق خود آماده شوید .
صفحه نمایش:
صفحه نمایش ضروری ترین عنصر سینمای خانگی شماست و اکثر طراحی های حرفه ای دارای پروژکتورهای باکیفیت هستند. با این حال، بسته به نیاز و بودجه خاص خود می توانید یک تلویزیون صفحه تخت سایز بزرگ را نیز انتخاب کنید.
سیستم های صوتی :
برای شنیدن یک صدای دلنشین در سینمای خود میتوانید از تجهیزات متنوعی استفاده کنید . سیستم های صوتی 2 کانال استریو 5 کانال دالبی و 7 کانال دالبی اتموس به شما کمک خواهد کرد تا با توجه به بودجه ای که در اختیار دارید و یا میزان علاقه شما یکی از انواع متنوع آن را انتخاب و نصب نمایید
اینترنت سیمی یا بی سیم :
ساخت کل سینمای خانگی با دستگاه های بی سیم امکان پذیر است. با این حال، بلوتوث و سایر فناوریهای بیسیم کوتاه برد همیشه قابل اعتماد نیستند. همچنین، مسیریابی سیگنال اینترنت به سیستم سینمای خانگی برای تماشای فیلم از ارائه دهندگان فیلم و سریال با کابل می تواند پایدارتر از استفاده از اتصال Wi-Fi باشد.
کنترل نور و تصویر :
صفحه نمایش هایی با تقریباً هر سطح روشنایی پروژکتور را می توان در سینماهای خانگی کاملاً تاریک مشاهده کرد. برای مشاهده فیلم در نور روز با ویدئو پروژکتورها، یک پروژکتور 3500 لومن یا روشن تر ، حداقل سطح روشنایی در نظر گرفته میشود . در هر صورت، بیشتر سینماهای خانگی از داشتن پردهها و درهایی بهره مند هستند که به شما امکان میدهند در صورت نیاز نور را به صورت کامل محو نمایید.
کنترل صدا :
اتاق سینمای خانگی را با دیوارهای عایق جاذب صدا عایق صدا کنید که کیفیت صدای بهتری را در داخل سالن در اختیار داشته باشد ت از انتقال صدا به اتاق های دیگر جلوگیری کند. در های لمسه شده یا عایق ، دکور دیوارها و موکت کف نیز به شما برای جذب و عدم انتقال صدا کمک خواهند کرد .
مبلمان :
اگر در نظر دارید اتاقی بغیر از اتاق خواب را برای سینمای خصوصی و خانگی خود در نظر بگیریدحالا شما نیاز به صندلی سینمایی و یا مبلمان سینمایی دارید که ما ( مبلمان سینمایی سون ) با رعایت اصول ارگونومی و تولید با بهترین متریال این مبلمان را در ختیار شما قرار میدهیم ، شما میتوانید انواع صندلی های سینمایی و مبلمان سینمایی را در این سایت مشاهده بفرمایید .